"ФСБ готує дику брехню про атаку українських кораблів у Керченській протоці", - Тимчук

Спецслужби Росії мають намір приховати акт своєї збройної агресії проти кораблів ВМС України в районі Керченської протоки, збрехавши про отримані українцями поранення і травми.

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомив про те, що спецслужби РФ готують нову інформаційну атаку в зв'язку з захопленням кораблів ВМС України, передають Патріоти України.

Зокрема, Кремль має намір поширити неправдиві дані про причини поранення українських військових моряків, щоб виправдати агресивний "піратський напад" російських прикордонників і військових. "ФСБ готує "вкидання" про те, що осколкові поранення були отримані трьома українськими військовослужбовцями нібито не в результаті обстрілу з російського катера "Изумруд", а "внаслідок вибуху гранати" всередині українського судна під час "сутички між екіпажем і співробітником СБУ", - зазначає Тимчук.

У Кремлі хочуть переконати маси в тому, що саме СБУшник насильно змушував моряків виконати "злочинний наказ". "Травми ще трьох українських моряків, за цією версією, також були отримані "під час бійки" до захоплення судна, а не нанесені російськими спецназівцями під час штурму, як це було в дійсності", - додав координатор "ІС".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...