"ФСБ готує дику брехню про атаку українських кораблів у Керченській протоці", - Тимчук

Спецслужби Росії мають намір приховати акт своєї збройної агресії проти кораблів ВМС України в районі Керченської протоки, збрехавши про отримані українцями поранення і травми.

Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомив про те, що спецслужби РФ готують нову інформаційну атаку в зв'язку з захопленням кораблів ВМС України, передають Патріоти України.

Зокрема, Кремль має намір поширити неправдиві дані про причини поранення українських військових моряків, щоб виправдати агресивний "піратський напад" російських прикордонників і військових. "ФСБ готує "вкидання" про те, що осколкові поранення були отримані трьома українськими військовослужбовцями нібито не в результаті обстрілу з російського катера "Изумруд", а "внаслідок вибуху гранати" всередині українського судна під час "сутички між екіпажем і співробітником СБУ", - зазначає Тимчук.

У Кремлі хочуть переконати маси в тому, що саме СБУшник насильно змушував моряків виконати "злочинний наказ". "Травми ще трьох українських моряків, за цією версією, також були отримані "під час бійки" до захоплення судна, а не нанесені російськими спецназівцями під час штурму, як це було в дійсності", - додав координатор "ІС".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...