ФСБ занепокоєна отриманням мешканцями окупованого Донбасу українських біометричних паспортів, - Тимчук

Російські куратори з ФСБ наполегливо рекомендують "органам безпеки" і "правоохоронцям" "ДНР" приділити найпильнішу увагу до тих громадян на окупованій території, які отримують українські документи.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор "Інформаційного спротиву", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Зокрема, уточнює він, це стосується тих, хто отримав біометричні закордонні паспорти.

"Згідно з вказівкою, додаткову перевірку в обов'язковому порядку повинні пройти представники "державних структур ДНР", щодо яких є інформація про отримання таких документів. На думку представників ФСБ РФ у "ДНР", роздача подібних документів є одним із способів вербування з боку СБУ та ГУР", - пояснив Тимчук.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...