"Футбольні зірки України-2017": Названі імена переможців

У Києві відбулася церемонія нагородження премії "Футбольні зірки України-2017", в ході якої були названі найкращі футболіст і тренер року в Україні.

Кращий футболіст України 2017 року Марлос Бонфім

Найкращим футболістом визнано півзахисника "Шахтаря" Марлоса. У боротьбі за це звання бразилець з українським паспортом випередив Андрія Ярмоленка, а також свого одноклубника Фреда, передають Патріоти України.

Найкращим тренером визнано наставника "Шахтаря" Паулу Фонсеку, який виграв боротьбу за нагороду у тренера "Зорі" Юрія Вернидуба і тренера "Олімпіка" Романа Санжара.

Також відзначимо, що найкращим молодим гравцем року визнано півзахисника "Динамо" Віктора Циганкова.

"Команда року" виглядає наступним чином: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Богдан Бутко ("Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо"), Ярослав Ракицький ("Шахтар"), Ісмаїлі ("Шахтар"), Фред ("Шахтар"), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Сергій Сидорчук ("Динамо"), Марлос ("Шахтар"), Тайсон ("Шахтар"), Дьємерсі Мбокані ("Динамо").

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...