Гаага та мотузка для кремлівського фюрера: "Історія з "Буком" була кінцем західного співчуття російській брехні", - Латиніна

Після міжнародного розслідування авіакатастрофи літака рейсу MH17, яке дало відповідь на запитання, звідки взявся зенітно-ракетний комплекс "Бук", що його збив, Росія не зможе довести своєї непричетності до подій на Донбасі.

Таку думку в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" висловила російський публіцист Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

"Уся історія з "Буком" була кінцем нашого дискурсу про те, що ми не причетні до того, що відбувається на Донбасі і взагалі, вона була, зауважимо, кінцем західного співчуття російській брехні", – заявила вона.

За словами Латиніної, "під час російсько-грузинської війни значною мірою Росії вдалося нав'язати свій погляд західному світу". "Була велика кількість корисних ідіотів або зовсім не ідіотів, але корисних людей, які почали розповідати, що ось це Мішико (екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі. – ред.), що він здійснив агресію, що він напав на Цхінвалі, яке мирно спало. Навіть про Крим щось там говорили. Були окремі політики, які за красиві очі або за великі гроші говорили, що "дивіться, там українські фашисти захопили владу, Росія рятувала", – зазначила журналістка.

Вона вважає, що після застосування "Бука" на Донбасі з боку РФ була "нескінченна брехня". "Boeing, але не "Бук". "Бук", але не наш. Наш, але не ми. І ось, будь ласка, ще вам диспетчера іспанського, який виявився потім іспанським шахраєм, і ось вам, будь ласка, справжнісінький знімок, на якому видно Boeing розміром у два кілометри, і ось вам, будь ласка, зізнання українського пілота, який збивав цей самий український літак – ось ця система нескінченної брехні відстрілюється як теплові пастки для того, щоб сплутати людину", – вважає Латиніна.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...