Гаага зачекалась: Розкрито маршрути транспортування військової техніки РФ на Донбас (карти)

За розповідями очевидців в мережі, в напрямку Донецька і Горлівки колони проходять через Сніжне і Чистяково.

Журналісти дізналися маршрути, за якими Росія перекидає військову техніку і важке озброєння на окуповану частину Донбасу. Як йдеться в матеріалі "Реальной газеты", припущення грунтуються на лінії протитранспортних ровів, якими РФ огороджує територію ОРДЛО, передають Патріоти України.

За розповідями очевидців в мережі, в напрямку Донецька і Горлівки колони проходять через Сніжне і Чистяково (колишній Торез. - ред.). Можуть бути й інші точки перетину кордону - в районі російського Куйбишевого.

"У той же час не знайшлося в мережі публікацій з приводу одного з найбільш підходящих для таємного переміщення техніки місць. Мова про 30-кілометровий відрізок кордону між пунктами пропуску "Ізварине" і "Довжанський" - від російського Донецька (Ростовська область) на південь до околиць Гуково. Тут межа проходить по Провальському степу і прилеглих до заповідника територіях", - сказано в матеріалі.

При цьому є підтвердження, що там проходили колони російської військової техніки.

Відзначається, що в липні 2015 року на YouTube опублікували відео "Росія зміцнює кордон з Україною", де на тягачах везуть 4 танка і гусеничну броньовану машину, яку складно ідентифікувати.

"Завдяки дорожньому вказівнику "Углеродовський 11 км "можна точно визначити місце зйомки. Це хутір Волченський Кам'янського району Ростовської області. Від Волченського напряму трохи менше 8 км до кордону з Україною, але через поля, від Углеродовского - 10 км степом", - зазначає видання.

Також вдалося встановити ще два нелегальних маршрути транспортування військової техніки. "Найбільш чітких, тобто найбільш накатаних, за якими явно найактивніше рухається транспорт, - дві. Це дорога між російським хутором Плешаков і українською Королівкою і ще одна, яка перетинає кордон на захід від російського хутора Анікін і веде до будівель приватного сільгосппідприємства "Провалля", - пишуть журналісти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...