"Гад Порошенко, або Кому прибирати під'їзди": Політінформація біля парадного

"...Порошенко, падлюка, нам вот весь этот пи...ц возле подъезда не убирает..."

Невигадану історію про політінформація біля парадного розповіла у Facebook Тетяна Колесникова, передають Патріоти України.

"В суботу у вечорі, так раптом сталося, що я влаштувала політінформацію під своїм під'їздом для молоді свого будинку...

Йду собі додому, нікого не чіпаю, майже доходжу до під'їзду, біля якого сидить натовп молодих матусь з дітьми та раптом одна з них чую каже: "а когда Порошенко за безвиз говорил, слышали, сказал" прощай немытая Россия!" блин это ж просто смешно у него в столице 5 районов без горячей воды немытых киевлян сидит, а он..."

Тут мене як торкнуло!
Справа в тому, що всі ці молоді матусі, часто поводяться як свині. Вони завжди натовпом збираються біля нашого під'їзду і тому у нас постійно повна сміттєва урна, та ще велика купа сміття біля неї. Стаканчики від кави, обгортки від солодощів, пачки від цигарок, різноманітні пляшки, серветки та інше. Все це валяється біля повної урни, та упереміж з лузгою від насіння під лавками теж!
Я зупинилася, та й кажу їм: "Действительно, какой же гад этот Порошенко, что нам воду горячую отключил! А еще больше он падлюка, что нам вот весь этот пиздец возле подъезда не убирает! Правда девочки? И подъезд наш засраный не помоет никак. Непорядок".
І почалася дискусія, по ходу якої дівчата почули та пізнали багато для себе нового, у тому числі і які повноваження має Президент в Україні."
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...