"Галичина - наріст на тілі України": Сім років тому сепаратистські заяви нардепа не цікавили компетентні органи

Соратник Януковича тоді переконував, що "якщо прибрати Галичину з моєї країни і залишити справжню Україну з Донбасом і Кримом, це і буде перша Росія".

Україна має позбутися Галичини або Сходу. Інакше втримати області разом неможливо. Таку заяву зробив колишній нардеп з Партії регіонів Юрій Болдирєв 7 років тому, 25 листопада 2011 року, під час виступу на посольських вечорах посла Російської Федерації в Києві. Захід був до 65-річчя Нюрнберзького процесу, передають Патріоти України.

Серед іншого, нардеп публічно називав президента Росії Володимира Путіна "легітимним царем". Сепаратистські заяви Болдирєва проігнорували в СБУ і Генпрокуратурі.

"Я переконаний, що у моєї країни немає майбутнього без подолання наслідків пакту Молотова-Рібентропа, тому що в одних кордонах утримувати Галичину і Донбас, Галичину і Крим можна тільки силою.

УРСР створили три кривавих диктатора - Ленін, потім Сталін, який приєднав весь захід, скориставшись правом сили і Хрущов, який для балансу етнічного та ментального приєднав Крим. Цю країну можна утримати, тільки маючи НКВД, МГБ, КДБ і КПРС. А зараз, що ми можемо запропонувати?! Нашу рідну Генпрокуратуру чи що?! Ось на якій підставі втримаються всі ці території разом?"

Без Галичини Україна залишиться справжньою, говорив нардеп. "Тому я вважаю, Україна стане стійкою країною після того, як позбавиться або від заходу, або від сходу. Я за те, щоб вона позбулася від Галичини. Якщо прибрати Галичину з моєї країни і залишити справжню Україну з Донбасом і Кримом, це і буде перша Росія. А там буде Російська Федерація. Галичина - наріст на тілі України".

За рік, 2012-го, під час ефіру нардеп заявив, що російська мова народилась у Києві і буде тут вічно разом з російською культурою. При цьому, на запитання журналіста Мустафи Найєма Болдирєв не реагував і продовжував говорити.

У жовтні стало відомо, що в мережі почав функціонувати сайт Партії регіонів. Ресурс працює у російськомовній версії. Обіцяють "мир", "повернути зарплати та пенсії в доларовому еквіваленті до рівня 2013-го". Партія регіонів під головуванням екс-прем'єра Миколи Азарова фактично припинила свою діяльність 2014-го, але досі значиться в реєстрі Мін'юсту. На позачергових виборах 2014-го "регіонали" пройшли до Верховної Ради від "Опозиційного блоку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...