Ганьба Москви: Російського керлінгіста змусили повернути "бронзу" Олімпіади в Пхьoнчхані

Російський керлінгіст Олександр Крушельницький буде позбавлений бронзової медалі Олімпійських ігор у Пхьoнчхані (Південна Корея).

Олександр Крушельницький

Дві допінг-проби спортсмена були позитивні, в них знайшли мельдоній. Слухання у цій справі в Спортивному арбітражному суді (CAS) були призначені на сьогодні, 22 лютого. Проте Крушельницький відмовився від них, назвавши слухання марними, передають Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

У Федерації керлінгу Росії повідомили, що зараз виконують регламент, а далі намагатимуться довести, що Крушельницький не вживав заборонений препарат. "Навіть якщо б був суд, було би ухвалене рішення про повернення медалей, але, оскільки ми не можемо не визнати той факт, що у його допінг-пробі було знайдено мельдоній, нагороди, відповідно, віддаємо", – сказав прес-секретар федерації Валентин Паринов.

Олександр Крушельницький та Анастасія Бризгалова здобули "бронзу" у дабл-міксті на XXІІІ зимових Олімпійських іграх.

Оновлення. Спортивний арбітражний суд (CAS) 22 лютого ухвалив рішення позбавити команду олімпійських атлетів Росії бронзової нагороди Пхьончхана, здобутої раніше керлінгістами Олександром Крушельницьким та Анастасією Бризгаловою. Причиною стало виявлення мельдонію в допінг-пробах російського спортсмена. Тепер "бронзу" отримають норвезькі керлінгісти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...