Ганьба скреп! - Російський чемпіон протримався в ринзі всього 35 секунд (відео)

Американський боєць ММА Райан Бейдер відправив у нокаут російського чемпіона Федора Емельяненко вже на перших секундах бою. Росіяни в соцмережах вже приступили до цькування свого бійця.

У ніч на 27 січня в фіналі Гран-прі Bellator у важкій вазі в бою зійшлися американський і російський чемпіони Бейдер і Ємельяненко. Бій не продовжився і півхвилини, передають Патріоти України.

На 35-й секунді поєдинку американець здійснив обманний маневр, завдавши серйозного удару в голову противнику. Ємельяненко був повалений. Уже з'явилися кадри потужного нокауту.

В результаті бою, за останніми даними, росіянин отримав тільки розсічення брови. А його противник Бейдер - два чемпіонські пояси: Bellator і переможця Гран-прі.

Росіяни в соцмережах вже ополчилися на Ємельяненка за "ганебний" програш. Йому радять вже йти "на пенсію", щоб "не ганьбив країну". Дісталося бійцю і за те, що той вліз у політику і активно співпрацює з путінським режимом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...