"Гарант Конституції України всіляко прагне взяти під свій повний контроль судову систему, як це робили і всі його попередники", - Sueddeutsche Zeitung

Судова реформа в Україні викликає повне розчарування, а Порошенко всіляко протистоїть створенню антикорупційного суду.

"В Україні просування судової реформи дорівнює нулю, - зазначає в своїй статті в німецькому виданні Sueddeutsche Zeitung журналіст Флоріан Кассель. - Відбір до Верховного Суду викликав повне розчарування, а український лідер всіляко протистоїть творення суду антикорупційного значення.", передають Патріоти України.

"Під час головування в країні Петра Порошенко Україна не досягла практично ніякого просування вперед. Гарант Конституції України всіляко прагне взяти під свій повний контроль судову систему, втім, як це робили і всі його попередники", - пише Кассель.

Автор статті також підкреслив: "Реформа судової системи, яка була прийнята в країні в 2016 році, в даний час просто тупцює на одному місці. Всі противники глави держави, будь-то громадські організації або ще хто-небудь, вимушено потрапляють в СБУ або на допити в ГПУ, главою якої є друг Петра Порошенка, колишній глава президентської фракції Юрій Луценко, який не має юридичної освіти".

Всі шанувальники реформ на українській території негайно хочуть бачити перезавантаження судової системи з моменту, коли в Україні перестав бути президентом Віктор Янукович. Це необхідно державі для подолання корупції, проте поки що нічого з цього не виходить.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...