"Гарматне м'ясо" Кремля: Сурков "спалився" зі справжньою метою терористів на Донбасі, - Казанський (відео)

Помічник президента Росії Владислав Сурков підтвердив, що терористи "Л/ДНР" воюють на Донбасі не за відділення від України, а за те, щоб захопити її повністю.
Владислав Сурков

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Після того, як Захарченко (Олександр Захарченко - ватажок "ДНР". - ред.) вирішив створити в Донецьку "Малоросію", Владислав Сурков у пресі прокоментував цю ідею свого підопічного. Він підтвердив, що бойовики "Л/ДНР" воюють не за відділення від України, а за те, щоб захопити її повністю. З'ясувалося, що "ополченці" ведуть не оборонну, а загарбницьку війну. А все, що російська пропаганда говорила в попередні роки, виявилося брехнею. Якщо раніше росіяни стверджували, що на сході України живуть російські люди, які хочуть "в рідну гавань" і захищають своє право говорити рідною мовою, то тепер уже виходить, що Донбас воює за те, щоб залишитися в Україні. При цьому він хоче захопити всю її територію і нав'язати всій країні свою волю", - пише він.

У цій інформації, стверджує Казанський, немає нічого нового для українців.

"Ми і так завжди знали, чого насправді хоче Росія. А ось прихильників Л/ДНР чекав великий сюрприз. Виходить, що ніякої "російської весни" не було. Донбас до Росії ніколи не хотів. Він хотів у "Малоросію". Жителям Донбасу прямо вказали, що вони повинні воювати далі, воювати до упору, за всю Україну, тому що це потрібно Кремлю. Миру не буде. Сурков хоче використовувати Донбас як гарматне м'ясо, щоб підпорядкувати Україну Кремлю, але при цьому не витрачати занадто багато російських солдатів", - пояснив журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...