Гарно погуляли: У ОРДЛО за свята десятки членів НЗФ опинилися в лікарнях

Крім отруєнь мають місце щоденні п'яні конфлікти бойовиків між собою із застосуванням холодної, вогнепальної зброї і гранат.

На непідконтрольною Україні частини Донбасу святкування Нового року призвело до того, що десятки членів НВФ опинилися на лікарняних ліжках через непомірне вживання алкоголю і п'яних конфліктів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив офіцер ЗСУ Олександр «Гром», передають Патріоти України.

Військовий зазначив, що тільки в першу добу після зустрічі Нового року в медустановах непідконтрольних Україні Донецька і Горлівки, Луганська і Алчевська опинилися десятки найманців, які потрапили туди в результаті надмірного вживання контрафактного алкоголю і неякісних продуктів, які потрапили в «республіки» з останнім гумконвоєм. Офіцер пише: «Крім отруєнь мають місце щоденні п'яні конфлікти бойовиків між собою із застосуванням холодної, вогнепальної зброї і гранат. Всі ці випадки можна знайти у відкритому доступі в соціальних мережах».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...