"Газпром" позаздрить? - На Харківщині відкрили велике родовище газу

Burisma Group, підконтрольна бізнесменові Миколі Злочевському, відкрила нове родовище газу на Веселковій структурі Пегедівської площі Харківської області.

За попередніми даними, запаси і ресурси газу в межах Пегедівської площі можуть скласти понад 7 мільярдів кубічних метрів, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Burisma Group.

"На Веселковій структурі глибиною понад 5 тисяч метрів свердловиною були розкриті газонасичені пласти. Під час випробування свердловини було отримано промислові добові дебіти – понад 200 тисяч кубометрів газу", – заявив CEO Burisma Group Тарас Бурдейний.

В комапнії стверджують, що результати геологорозвідувальних робіт на Веселковій структурі підтвердили прогнози перспективності всього комплексу локальних об’єктів на території Пегедовської площі. Готуючись до промислового буріння, компанія переоброблює сейсморозвідувальні матеріали в межах Пегедівської площі і на суміжних ділянках.

Burisma контролюється Миколою Злочевським. В групу входять 12 операційних компаній: "Еско-Північ", "Парі", "Перша українська нафтогазова компанія", "Алдеа-Україна", "Сістемойлінжінірінг", "Бурісма Сервіс", "Технокомсервіс", "Надрагаз", "Надрагазвидобування", "Газойлінвест", "Куб-Газ" і "Нафтопромисловв геологія".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...