"Гебістські дикуни!": Американський військовий жорстко пройшовся по росіянах через агресію проти України

Захоплення українських моряків у Керченської протоки показало неадекватність росіян, які в тій ситуації діяли як "свавільники".

Гаррі Табах

Про це розповів екс-представник НАТО в Росії Гаррі Табах, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За його словами, найбільшої шкоди в цій ситуації росіяни нанесли самі собі, і на них вже "дивляться як на дикунів, які діють, як свавільні кегебісти". "У всіх є якісь принципи, за якими потрібно діяти, але тільки не у них. Коли я ще служив у Росії, то тоді були поняття, такі собі угоди неписані: сім'ю не чіпати, дітей не чіпати і т.п. А зараз - це свавілля, і те, що вони творили в Керченській протоці, навіть взявши українських моряків в заручники - це повне беззаконня! Ось як можна з цими людьми домовлятися?!" - сказав експерт.

Табах також вказав на неясний статус українських полонених моряків в Росії. "Як кого вони захопили моряків? Якщо як військових, то їх повинен судити суд, а для цього потрібно довести вчинення військового злочину, а його там не було з боку українських моряків. Значить, вони просто військовополонені, і їх повинні тримати в їх формі, при них повинен бути завжди командир. Навіть є закон "про військовополонених". Судити в РФ їх зібралися цивільним судом. Так вони цивільні або військові? Якщо цивільні, то ви обстріляли цивільне судно. Тому тут незрозуміло, з ким і про що домовлятися. Схоже на те, що йде шизофренія така", - зазначив він.

Експерт наголосив, що жодного разу не зустрічав в американській історії такого, щоб таранили корабель, тому що це дуже небезпечна річ, і ти можеш набагато більше пошкодити свій корабель, ніж корабель противника. "У капітанів і моряків це просто в крові тече, що потрібно зробити все для того, щоб зберегти плавучість, живучість корабля та команди. Чесно, я був в шоці, коли це бачив, і подумав, хто командує цим катером? На сьогоднішній день, на мою думку, росіяни програли на 100%, і люди мислячі, і моряки думають, що вони зійшли з розуму і з ними домовлятися просто нема про що", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...