“Гена, тут тобі не раді”: В Одесі протестують проти міського голови (фото)

На тлі корупційного скандалу, фігурантом якого став міський голова Одеси Геннадій Труханов в місті проходить незвичайний флешмоб “Гена, тут тобі не раді”.

Фотографіями в соціальній мережі поділився активіст і екс-лідер одеського «Правого сектора» Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

У центрі міста: біля пам’ятника Дюку, Потьомкінських сходах, у мерії і на Тещиному мості стоять люди з плакатами, написи яких закликають Труханова не повертатися до Одеси: “Гена, не вертайся! Тут тобі не раді”, “Чому крадуть вони, а саджають нас?“, ”Цей мер зламався, несіть нового”, ”НАБУ підозрює те, про що знає вся Одеса”.

Як повідомлялося раніше, в Національному антикорупційному бюро активізували розслідування відносно одеського міського голови Геннадія Труханова.

Разом з тим, за інформацією місцевих ЗМІ, Труханова вже давно немає в місті – він у відрядженні, офіційно до 28 січня. Цікаво, що він побував в Греції, а зараз знаходиться на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Місцеві журналісти впевнені, що він не поспішає повертатися саме через розслідування НАБУ. Поки він відсутній правоохоронці взялися за його заступників Анатолія Орловського та Олеся Янчука.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...