Генерал розповів про загрозу нових "народних республік" і безглуздість "стіни Яценюка"

Екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ генерал-лейтенант Юрій Думанський вважає, що аналоги "ДНР" і "ЛНР" можуть виникнути в Закарпатській, Чернівецькій та Одеській областях.
генерал-лейтенант Юрій ДуманськийПро це Думанський розповів в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Україна знаходиться на перетині трьох світів: європейського, євразійського та азіатського. Ми знаходимося на перетині культурних, релігійних, ментальних світів. Як тепер організувати і об'єднати націю, щоб унікальне географічне положення працювало на нас, а не розривало країну? Щоб не виникало нових "Л/ДНР" в інших областях? А такі передумови у нас є: Закарпатська область, Чернівецька область, Одеська. Виклики, ризики і проблеми в усіх прикордонних регіонах – системними", - каже генерал.

Також він критично поставився до проекту "Стіна" Арсенія Яценюка, заявивши, що вона не врятує Україну від масштабного вторгнення з боку Росії.

"Від чого може врятувати жалюгідний паркан з рабиці з подекуди встановленими системами спостереження? Навіть Велика Китайська стіна не мала значного військового впливу", - зазначив Думанський.

"Давайте поставимо біля Польщі стіну. Вони ж кричать нам, що ми ніколи не вступимо в ЄС, тому що у нас був Степан Бандера. Давайте поставимо на кордоні з Угорщиною. Ну, який паркан може когось зупинити? Навіть якщо біля вашого будинку стоїть паркан, то людина, яка щось хоче у вас вкрасти, його перелізе або зробить підкоп", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...