Георгіївська стрічка і молитвослов: З'явились нові подробиці про одного із загиблих у Сирії "вагнерівців" (фото)

У мережі знайшлися фотографії ще одного бійця приватної військової компанії "Вагнер" Олексія Шихова, який загинув 7 лютого в Сирії.

"Обозреватель" знайшов його сторінку "Вконтакте", передають Патріоти України.

Боєць "Вагнера" заходив у мережу під ім'ям Олексій Нижегородов. Останній раз, коли Шихов був онлайн з цієї сторінки - 27 грудня 2017 року.

Зазначимо, що датою народження найманець поставив 22 червня 1941 року - початок німецько-радянської війни. На одному зі знімків Шихов позує з відомим російським пропагандистом з Великобританії Гремом Філліпсом.

Крім того, раніше Шихов позиціонував себе як футбольного хулігана.

Є у нього і фотографії з георгіївською стрічкою і обов'язковим молитовником в додаток.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...