"Герої не вмирають": Опубліковані фото бійців АТО, загиблих на Донбасі в березні

Українська армія у березні в ході бойових дій на Донбасі втратила десять бійців.

"Дані за березень 2018 року про втрати української армії на сході. Імена та прізвища, а також більш детальна інформація про кожного загиблого героя. Перелік не є остаточним", – передають Патріоти України з посиланням на "Цензор.нет".

Вадим Сапеску з позивним Одеса (1984 року народження із села Чорна Одеської області) загинув 2 березня у зоні відповідальності окремого тактичного угруповання "Донецьк" внаслідок кульового поранення, завданого снайпером.

Владислав Козченко (1997 року народження із міста Полтава) загинув 6 березня у зоні відповідальності окремого тактичного угруповання "Донецьк" від кульового поранення, завданого снайпером.

Іван Рященко з позивним Скіф (1983 року народження із міста Вільногірськ Дніпропетровської області) загинув 8 березня від кулеметного вогню з боку терористів.

Юрій Луговський з позивним Баррет (1994 року народження із міста Червоноград Львівської області) загинув 9 березня у зоні відповідальності окремого тактичного угруповання "Маріуполь" внаслідок кульового поранення, завданого снайпером.

Олександр Швець (1971 року народження із міста Олександрія Кіровоградської області) загинув 11 березня у зоні відповідальності окремої тактичної групи "Маріуполь" внаслідок підриву на фугасі вантажної автівки, якою він керував.

Марк Гудзовський з позивним Упрямий (1997 року народження із міста Дніпро) у зоні відповідальності окремого тактичного угруповання "Маріуполь" отримав надважке поранення у голову від ворожого снайпера. Переніс операцію у 61-му військово-мобільному шпиталі в Маріуполі та гелікоптером був доправлений до лікарні імені Мечникова, де перебував у стані коми. Помер, так і не опритомнівши, 14 березня.

Сергій Ковнацький (1995 року народження із села Ясенівка Житомирської області) загинув 25 березня у зоні відповідальності окремого тактичного угруповання "Донецьк" внаслідок кульового поранення голови.

Андрій Кривич з позивним Діллі (1999 року народження із міста Конотоп Сумської області) загинув 27 березня на Світлодарській дузі внаслідок кульового поранення, завданого снайпером.

Володимир Шамчук з позивним Шама (1970 року народження із села Драбово-Барятинське Черкаської області) загинув 28 березня у зоні відповідальності ОТУ "Донецьк". Обставини загибелі з’ясовує слідство.

Віктор Максимов (1984 року народження із села Раївка Дніпропетровської області) загинув 30 березня у Донецькій області внаслідок поранень, несумісних з життям, отриманих під час підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...