Герої не вмирають! Українці прощатимуться з бійцем Сергієм Данілейченком (фото)

Він загинув 16 лютого поблизу Кримського Новоайдарського району на Луганщині внаслідок кульового поранення у голову.

19 лютого о 12:00 у селі Вербовці Катеринопільського району Черкаської області поховають бійця ООС 28-річного Сергія Данілейченка, передають Патріоти України.Він загинув 16 лютого поблизу Кримського Новоайдарського району на Луганщині внаслідок кульового поранення у голову. "Близько 23:00 позиції 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади були обстріляні противником з різних видів зброї. Сергій Данілейченко разом із товаришами вів вогонь, коли ворожа куля обірвала його життя. Військовослужбовці підрозділу помстилися ворогу", - зазначив представник прес-центру Олексій Жуган.

Друзі Данілейченка згадують його як хорошу людину та сміливого воїна. "Помолімося за нашого побратима Сергія. Дуже багато хотілося б сказати, але не можу підібрати слова, тому що приголомшений такою звісткою. Одним словом, хороша людина, друг і герой. Спочивай із миром, герої не вмирають. Ти назавжди залишишся у наших серцях", - написав Тарас Бойчук у Facebook.У шкільні роки Данілейченко став круглим сиротою, ним опікувалася бабуся та інші родичі. Має двох старших сестр та брата. Сергій навчався у Тальянківському державному аграрному технікумі, відслужив у армії. На війну пішов добровольцем, потім перейшов на контракт. Був старшим солдатом 108-го батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...