"Герої паркування": У Києві водій оригінально вирішив проблему з "оленем" (відео)

У центрі Києва на вулиці Велика Васильківська водій автомобіля Peugeot припаркував свою машину так, що закрив виїзд іншим припаркованим авто.

В цей час водій Toyota, яким потрібно було залишити парковку, став виїжджати, поступово зрушуючи задньою частиною автомобіля Peugeot на проїжджу частину дороги. Машина залишилася на трасі прямо в потоці проїжджаючого транспорту. Відео в Facebook опублікував портал «Київ Оперативний», передають Патріоти України.

«Только что на Большой Васильковской водитель #Peugeot запарковался так, что закрыл другие припаркованные автомобили. Водителя #Toyota это мало интересовало и он просто начал выезжать», — підпис під роликом.

У соцмережі вітають такі дії власника Toyota і вважають, що він правильно покарав нахабного «героя парковки».

«Красава, лайк однозначно».

«ВодительТойота Best of the best».

«Водитель молодец, аккуратно отодвинул оленя. Ну кто ж виноват что оно запарковалось как… б».

«Як я розумію водія Тойоти — я сам півгодини бігав навколо машини, що мене заблокувала. Ні номера телефона під склом, щоб потелефонувати, ні сигналки, щоб спрацювала і прийшов власник — нічого не було. Була тільки термінова потреба їхати. А власник, коли прийшов, каже посміхаючись — та мене тільки 5 хвилин не було».

«Побольше бы таких водителей на Тойоте и сразу меньше станет оленей, таких как водитель Пежо!»

«Нужно было фаркопом зацепить и оттащить в другой район».

«Герой дня. С такими паркующимися только такие методы и катят».

«Красавчик. Всё правильно сделал. Этих хероев и хероинь парковки такой метод сразу научит парковаться, чтобы никому не мешать».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...