Герой студії Disney заспівав голосом юного українця (відео)

З 23 листопада в українському кінопрокаті стартував показ нового анімаційного фільму "Коко" від студій Disney і Pixar, у якому головний герой співає і говорить голосом юного дарування з Херсона.

Про це пише місцевий сайт "Херсонці", передають Патріоти України.

Головний герой нового мультиплікаційного фільму "Коко" від студій Disney і Pixar розмовляє та співає голосом хлопчика з Херсона – Ярослава Рогальського.

Режисер цього анімаційного фільму – лауреат премій "Оскар" і "Золотий глобус" Лі Анкріч, а над саундтреком до фільму працювала ціла команда володарів нагород "Оскар" і "Греммі".

За сюжетом мультфільму, головний герой, мексиканський хлопчина Мігель все життя був зачарований музикою. І з раннього дитинства мріяв стати відомим артистом, як його кумир Ернесто де ла Круз. Але з незрозумілих причин, в сім'ї Мігеля існувала страшна заборона на музику. І тоді, Мігель відправляється в Місто Мертвих, щоб поспілкуватися зі своїми померлими родичами і зрозуміти, звідки взялась ця дивна заборона на музику.

Крім Ярослава Рогальського, в українській версії ролі дублювали такі зірки, як актриса і телеведуча Валентина Хамайко, шоумен Юрій Ткач та учасниці групи Dakh Daughters.

Ярослав Рогальський – випускник Херсонської дитячої музичної школи №3, артист ПЦ "Парадіз", лауреат багатьох конкурсів та фестивалів, а крім того – один з переможців "Чорноморських ігор" у 2017 році, фестивалю, з якого почалася кар'єра Насті Каменських, Наді Дорофєєвої, Івана Дорна та Тіни Кароль.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...