"Гібриди" влаштували "пекло" на Донбасі, у бійців ООС - втрати

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 20 разів обстріляли позиції українських військових, один раз застосувавши заборонене озброєння.

Про це повідомляє прес-центр ООС, передають Патріоти України.

Повідомляється, що обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Станиця Луганська, Золоте, Зайцеве, Авдіївка, Березове, Красногорівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Гранітне, Чермалик, Гнутове, Водяне та Лебединське. Бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
Крім того, з мінометів калібру 82 мм були обстріляні українські позиції поблизу населеного пункту Чермалик. Найбільшу вогневу активність окупанти виявили на Маріупольському напрямку.
У штабі також додали, що в результаті бойових дій загинув один військовослужбовець Об'єднаних сил, ще двоє були поранені.
За даними розвідки, один бойовик був знищений, ще четверо поранені.
З початку поточної доби терористи тричі обстріляли українські позиції в районі Авдіївки, Мар'їнки і Широкиного.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...