Гідні послідовники Гітлера: Депутат-єдинорос назвав російських інвалідів тягарем для країни

В РФ правляча партія "Єдина Росія" знову оскандалилася, продемонструвавши послідовне наслідування німецьких нацистів.

Микола Косарєв

На цей раз головним антигероєм соціальних мереж став депутат-єдинорос з Єкатеринбурга Микола Косарєв. Він звинуватив недоношених дітей, інвалідів після інсульту і діабетиків в тому, що вони створюють величезне навантаження на державний бюджет РФ, не приносячи при цьому ніякої користі державі. Скандальна заява була зроблена в інтерв'ю уральського парламентарія регіональному виданню «Уралінформбюро», передають Патріоти України.

Навпаки, в якості позитивного прикладу Микола Косарєв привів найдорожчу йому людину - себе. За словами парламентарія, він "регулярно ходить в баню, харчується виключно екологічно чистими продуктами і відпочиває на природі", щоб не стати інвалідом на шиї у держави. Однак депутата дуже засмучує сам факт існування людей, що не володіють такими ж здоровими організмами.
"Мы говорим, что у нас высокие технологии, но часто эти суперсовременные дела ведут к показателям не очень хорошим, - заявив Микола Косарєв в своєму інтерв'ю. - Вот мы создаем перинатальные центры, например, где выхаживаем младенцев весом по 500 граммов. И этим, я считаю, часто мы плодим тех людей, которые не обладают потенциалом к здоровью. Они инвалиды, они больные. Только в нашей Свердловской области ежегодно становится на 10 тысяч инвалидов больше, в том числе спасенных после инсульта в клиническом институте мозга. Эти люди могут годами находиться на иждивении государства. Вот хорошо это или плохо? С точки зрения снижения смертности это очень хорошо. С точки зрения нагрузки на государство, наверное, это не очень хорошо."
У висловлюваннях уральського парламентарія складно не провести паралель з так званою "Програмою умертвіння Т4", розробленою німецькими нацистами в 30-х роках минулого століття. Відповідно до неї, людей з психічними захворюваннями та фізичними вадами, а також спадковими захворюваннями спочатку піддавали примусовій стерилізації, а потім і зовсім вбивали в спеціальних клініках. Спочатку під програму ліквідації підпадали тільки діти-інваліди віком до 5 років, а потім вона була розширена на непрацездатних німців різного віку. Для вбивства тих, хто, за висловом депутата від "Єдиної Росії" Миколи Косарєва, міг би "роками перебувати на утриманні у держави", в нацистській Німеччині спочатку застосовували внутрішньовенні ін'єкції спеціальних препаратів, потім, з метою економії грошей - повітряну емболію (вводили повітря в вену за допомогою шприца), а в підсумку перейшли і зовсім до масового умертвіння пацієнтів в газових камерах.

У депутата-єдинороса Миколи Косарєва в Росії чимало однодумців по частині євгеніки, близької до нацистської. Так, в лютому поточного року на науковій конференції в Уфі завідувач кафедрою Башкирського державного медичного університету Володимир Юлдашев висловив пропозицію не рятувати недоношених новонароджених, оскільки в працездатних громадян вони все одно не виростуть, а бюджетні кошти на них витрачаються. Скільки часу залишилося російським інвалідам між висловлюванням членами ЕР настільки сміливих ідей щодо поліпшення генофонду і їх втіленням на практиці - залишається лише гадати.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...