Гідний приклад спілкування с правоохоронними органами (відео)

Спілкування громадських активістів з представником поліції не залишило байдужими українців.

Відповідним відео поділились користувачі соцмереж в групі Патріоти України - єднаймося в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.Відео викликало жваве обговорення користувачів мережі.

Ось деякі з коментарів:

"Боронь боже таких на передову. вони зразу продадуть країну. Краще їх пиздити як казав Кузьма"

"По якому Праву мєнт носить Військові Звання , вони що , Захисники Вітчизни , а пенсії та зарплати отримують більші ніж Військові НА 40 % !!!!!!!!!!!!!! .. В Україні 450 Генералів та 22 Генерали Армії , половина з яких не має жодного відношення до Армії , бо не мають навіть ВУ - а скажені пенсії отримують , більші ніж Військові на Фронті .. Де Генеральський Корпус Патріотів , які давали Клятву , Присягу на Вірність Українському Народу ?????"

"Конечно они не закончат войну, потому что знают что когда вернуться наши воины с войны, перестреляют это гдездо! Твари , никак не нажруться! Довели уже народ до такой нищеты, что дальше некуда и все мало!"

"Країну вже давно продали, а сами ділять недограблене. Я бачу тут в коментах "філософи" росповідають про руйнування країни з середини, вона зруйнована всіма так званими президентами та депутатами яким байдуже на все вже 25 років. Їм не важко заплатити якомусь продажному боту 30 гривнів за позитивний коментар про ідіотську владу і тратять вони на це мильйони, а добавити декілька гривнів до пенсії в них коштів нема."

"Браво, аплодую стоячи цій людині за правдиві слова в бік особей, яким добре живеться за спинами наших Героїв, паразитуючи на наших з Вами, українці, податках"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...