"Гірші росіян і "вати": Адам Осмаєв розказав про "особливих" ворогів України на Донбасі

Люди голови Чечні Рамзана Кадирова, які приїхали воювати проти України на Донбас, є зрадниками свого народу і будь-яких людських цінностей.

Адам Осмаєв

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів командир батальйону сил АТО імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв, повідомляють Патріоти України.

"Якби зустрілися, то ставлення до них у нас було б ще гірше, ніж до будь-кого. Тому що це зрадники свого народу і яких завгодно людських цінностей. Вони пішли служити своєму ворогові проти абсолютно невинного народу, який їм нічого поганого не зробив. Українські добровольці навпаки одними з перших приїхали до нас допомагати під час війни з Росією", - сказав Осмаєв.

Комбат розповів, що він і його бійці довго шукали зустрічі з людьми Кадирова, але тих доволі швидко вивели з Донбасу. "Є окремі випадки їхньої присутності, але масової участі кадировців давно немає. Тому що їх вивели звідти ще на самому початку. Через те, що вони розсварилися з місцевими бандитами", - сказав воїн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...