Гітлер чи хлястик від куртки? - У мережі сушать голову над оптичною ілюзією біля Порошенка

Під час чергового візиту Порошенка на Донбас фотографи зробили цікаве фото, яке не дає спокою користувачам соцмереж.

Цікаву деталь відзначив київський блогер Дмитро Коваленко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Чоловік косплеїть Гітлера або це хлястик від куртки? Нова оптична ілюзія підірвала інтернет! Тільки 3% випускників Ірпінської податкової академії можуть відповісти на це питання", – підписав фото Коваленко.

У коментарях під фото користувачі почали писати, хто б це на їхню думку міг бути. Зокрема, дехто подумав, що це відомий український фотограф видання Associated Press, фіналіст Пулітцерівської премії Єфрем Лукацький. Справді, збіг трохи є, але як свідчить світлина з фотографом у березні 2018 року – вуса Лукацького на місці.

Тож, імовірно, це не вуса, а таки хлястик від куртки. А що про це думаєте ви?

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...