Зачіска "уши спаниеля": "Гламурна" Волочкова вчергове зганьбилася в мережі (фото)

Відома російська балерина Анастасія Волочкова змінила імідж, наростивши волосся.

Про це вона написала в Instagram, передають Патріоти України.

В результаті оприлюднених фото в мережі виникло бурхливе обговорення її нового волосся. Користувачі розділилися на дві категорії: одна захоплювалася жінкою, інша - зневажала.

"Как вам хорошо, на 10 лет моложе сразу!", "Вот! Эти волосы гораздо лучше выглядят и ухоженные, густота до самых кончиков", "Вам так очень хорошо. Волосы выглядят ухоженными, видно, что их много", "Очень красивые волосы очень! Мне так нравится вообще, когда Вы с пышной копной", "Настя, укладка салонная, и удачная, это объективно. Но обязательно теперь самостоятельно тоже укладывайте волосы каждое утро. Не ленитесь каждый день следить за волосами, оно того стоит, иначе будет неухоженный вид у волос", - захопилися підписники оновленим образом блондинки.
Однак знайшлися і ті, кому не сподобалася зачіска Волочкової: "Что за укладка??? Похоже на уши спаниеля", "Волосы на воротник похожи", "Голову мыть не забывайте", "Не очень натурально выглядит", "Главное, чтобы после снятия этой красоты от волос хоть что-то осталось… И так негусто было", "Так фотошопом раскрашены, не?".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...