"Глава НАБУ - базарна баба! Що хоче, те і меле", - Холодницький

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький зараз не спілкується з керівником Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником.
Артем Ситник і Назар Холодницький

Як передають Патріоти України, на запитання журналістів про те, чи спілкується Холодницький з керівником НАБУ після скандалу з прослуховуванням, антикорупційний прокурор відповів:

"А мені з ним нема про що говорити. Він не є керівником органу досудового розслідування, не є слідчим і не підписує ніяких процесуальних документів. Він - просто базарна баба, яка озвучує по телевізору різну неправду. (...)

Мені зараз із ним нема про що говорити. Зараз робота йде просто в законному руслі. Є підстави - даю згоду. Нема - не даю. І нехай він там розповідає що хоче про те, як ми гальмуємо. Нехай ходить скаржитися в посольства, до різних борцунів. Це його справа. А у нас - рутинна робота. Треба краще працювати, а не піаритися і лайкати. І не жити в фейсбуках і інстаграмах. (...)

Випадало читати чергові інформаційні виплески Ситника про те, що якщо я залишуся на посаді, то це буде крах системи... Ну, у нього завжди все апокаліптично. В усіх усюдах крах, тільки він один - крутий пацан. Що хоче, те і меле, і тут я нічого коментувати не хочу. Очікуємо рішення КДКП."

Джерело: Цензор.НЕТ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...