Глава Ширяївського районного суду на Одещині заявив про захоплення будівлі правосуддя

Поліція підтверджує цю інформацію лише частково.

Активісти громадської організації "Україна - це ми" захопили приміщення Ширяївського районного суду Одеської області та утримують в заручниках суддів. Про це повідомляє прес-служба судової влади, передають Патріоти України.

"До Вищої ради правосуддя надійшло повідомлення голови Ширяївського районного суду Палія С.А. про захоплення будівлі суду. Дані внесені до Реєстру повідомлень суддів про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя, розпочато перевірку", - сказано в повідомленні.

У прес-службі відзначили, що активістами керує Голодок В.В.

Згідно з повідомленням, вони вибили вікна і двері в будівлі суду, заблокували входи шинами і загрожують їх підпалити.

У прес-службі відзначили, що дії осіб підпадають під ознаки ряду злочинів КК.

"У ці хвилини відбувається фактичне захоплення адміністративної будівлі суду "активістами" і утримання в заручниках суддів Ширяївського районного суду Одеської області", - йдеться в повідомленні прес-служби судової влади.

Тим часом, поліція області підтверджує цю інформацію лише частково.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Вказаним подіям буде дана правова оцінка.

"Сьогодні в будівлю Ширяївського районного суду прийшли місцеві жителі, незадоволені роботою одного з працівників Феміди. Зазначений суддя відмовився від спілкування з громадянами і закрився в своєму кабінеті", - повідомили в поліції.

Там відзначили, що інформація про вибитих в будівлі суду вікнах і дверях не відповідає дійсності.

Зараз, крім працівників Ширяївського ВП, публічний порядок і безпеку біля адміністративної будівлі суду забезпечують бійці батальйону поліції особливого призначення.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...