Глухівському меру "пропонують" забратися з міста (фотофакт)

Віз з з конем, мішком і написом "Обміняв глухівчан на Саакашвілі - давай на Київ" з'явився під вікнами мера Глухова Сумської області Мішеля Терещенка.

Про це повідомила місцева активістка Олена Скороходова, передають Патріоти України.

За її словами, дана акція - це протест проти міського голови, який в цей час звітував за рік роботи. "Глухівчани вже давно поставили оцінку своєму мерові. Від щирого серця бажають йому забиратися геть із міста. Тому сьогодні біля дверей мерії - віз для транспортування француза Терещенка до його друга грузина Саакашвілі до Києва. Хочуть грати в політику - нехай їдуть в столицю. Нашому місту потрібен господарник, а не клоун", - заявила глухівчанка.

Жінка зазначила, що Терещенко звітував тільки для "обраних". "Сьогодні мер Терещенко в міській раді відзвітував за рік роботи. Хоче звітувати? Тоді нехай виходить на центральну площу міста і звітує, а не закривається в приміщенні міської ради і проводить звіт для обраних", - додала Скороходова.

Як відомо, мер Глухова Мішель Терещенко - активний прихильник команди Михайла Саакашвілі. Він брав участь в мітингах екс-президента Грузії в Києві.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...