"Гнітюче враження": Як виглядає могила одіозного олігарха через 4 роки після смерті

У мережі з’явилася фотографія могили російського бізнесмена та олігарха Бориса Березовського.

могила Березовського

Могила знаходиться на кладовищі Бруквуд в англійському графстві Суррей, передмісті Лондона, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Дивує те, що могила Березовського виглядає недоглянутою. Підписників журналіста, який опублікував фото, здивувала занедбаність поховання.

“Найбагатша людина був, і ось результат”, “Кошмар. Як самотня бабуся/дідусь”, “Йому все одно, але виглядає це зовсім вже гнітюче”.

Нагадаємо, Березовський став символом наповненого адреналіном життя російських олігархів, які в хаосі після розпаду СРСР набували і втрачали величезні статки.

Майно російського олігарха Бориса Березовського, який допоміг Володимиру Путіну отримати владу, а пізніше став його ворогом, є «безнадійно неплатоспроможним». До такого висновку прийшов британський суд.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...