"Голос країни-8": Названо ім'я переможця (відео)

Шляхом телефонного та SMS-голосування українці обрали підопічну Сергія Бабкіна.

Вчора ввечері глядачі телеканалу "1+1" побачили фінал восьмого сезону "Голосу країни", переможцем якого шляхом телефонного та SMS-голосування українці обрали підопічну Сергія Бабкіна Олену Луценко, передають Патріоти України.

Олена Луценко отримала почесне звання переможця "Голосу країни", тримісячну ротацію на ХітFM, а також двокімнатну квартиру у ЖК "Щасливий".

У грандіозному фіналі "Голосу країни" учасниця виконала народну пісню "Ой, у вишневому саду", яку старанно готувала протягом останнього тижня, вийшла на сцену у дуеті зі своїм наставником Сергієм Бабкіним та заспівала легендарну пісню "Червона Рута", а також виконала композицію зі "сліпих прослуховувань" "Колискові зорі" Ніни Матвієнко, яка і принесла їй перемогу.

"Я хочу подякувати усім українцям, мамо, тато, спасибі за життя. Всім велике дякую і низький уклін", - прокоментувала свою перемогу Олена Луценко.

Олена Луценко (20 років, Біла Церква) народилася в співочій сім'ї, в якій зберіглася давня українська традиція співати з родичами за обіднім столом. Для того, щоб дівчина могла розвивати свій дар співу, її батьки довгий час відмовляли собі в багатьох благах і працювали на кількох роботах.

Нагадаємо, шо в рамках прямого ефіру за перемогу боролися Олена Луценко з команди Сергія Бабкіна, підопічна Джамали Анна Трінчер, вірменська вокалістка Србуі Саргсян з команди Потапа, а також Андрій Рибарчук, наставником якого є Тіна Кароль.

Також недільного вечора глядачі телеканалу «1+1» побачили прем’єру літньої пісні від гурту MOZGI, виступ тренерів "Голосу країни-8" Джамали та Сергія Бабкіна з їх новими композиціями, а також виступи суперфіналістки "Голосу країни-7" INGRET та суперфіналіста "Голосу країни-6" LAUD (Влад Каращук).

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...