Голова Єврокомісії зробив неочікувану заяву про відносини з Кремлем

На думку чиновника, Європа повинна підтримувати діалог з Росією і діяти спільно...

Жан-Клод ЮнкерПро це заявив голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Так, Юнкер зазначає, що Євросоюз повинен підтримувати діалог Росії хоча б для безпеки.

"Незважаючи на невдоволення щодо Росії, яке у ці години все дужче зростає, нам треба знову усвідомити, що нам слід з міркувань архітектури безпеки підтримувати діалог з Росією і частково діяти спільно", – зазначив Юнкер.

Голова Єврокомісії каже, що "не готовий до сварки з Росією". "Хоча я щойно опублікував комюніке в Брюсселі, у якому ми дуже критично ставимось до того, що відбувається у Нідерландах. Але я виступаю за те, щоб зберігати спокій, не піддаючись росіянам", – додав він.

Європейський Союз висловив серйозне занепокоєння спробою Росії вчинити кібератаку проти Організації з заборони хімічної зброї у Гаазі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...