Голова РПЦ, мабуть, не зрозумів суть: Прозахідний атеїст Невзоров незвично потролив патріарха Кирила

Відомий російський журналіст, режисер і публіцист Олександр Невзоров порівняв главу РПЦ Патріарха Кирила з популярним американським рокером-сатаністом Мерліном Менсоном.

Олександр Невзоров

Так, Невзоров зазначив, що «директор» Російської православної церкви за своєю природою дуже схожий на Менсона: «Это очень близкие социальные роли, они соседствуют… Взять Гундяева, обрить и сделать ему сплошные обводы вокруг глаз — чистый Мэрлин Мэнсон. Они очень близки и похожи, причем не только внешне, но и по сути. Разница лишь в том, что Гундяев — это Мэнсон для старушек, а Мэнсон — это Гундяев для хипстеров», передають Патріоти України.

За словами Невзорова, якщо Кирилу дати в руки гітару з перламутром, то буде «полное попадание в образ». Крім того, журналіст додав: «Это при том что мы прекрасно понимаем: Мэнсон гораздо менее вредоносен».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...