Головне - їм не заважати: Бойовики на Донбасі вдарили по своїх позиціях (епічне відео)

Бойовики на Донбасі підірвали свої позиції реактивною ракетою від установки "Град-П" ("Партизан").

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти України.

"Той момент, коли бойовики запустили ракету разом з пусковою установкою і потрапили в свої ж позиції. Воїни "дирляндії", беріть приклад", - написав "Штірліц".

На відео видно, як бойовики намагалися вистрілили з переносної реактивної пускової установки. Але в якийсь момент щось пішло не так і вони зарядили по своїх же "воїнах". Після чого швидко втекли на машині.

"Так ось ти яка, система наведення "сепар по сепару"! Оригінально і феєрично", "Це називається непередбачувана траєкторія польоту. Ноу-хау, між іншим, а ви регочете з людей. Чи не соромно?", "Це ракети" Сепар-Сепар ". Ми обов'язково повинні допомогти молодим "республікам" з цим озброєнням", "Витягли з колоди таки Даму пік", "Майже як "Джавелін". Вистрілив - і забув. Тому що після пострілу пам'ять відбиває наглухо ... з головою стрілка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...