"Головне - вдало одружитись": Хто стоїть за власником NewsOne

Як хлопчина з Харківської області став власником телеканалів і підприємств? Як юнак зі Змієва став Народним депутатом?

Євген Мураєв

Власник телеканалу Newsone Євген Мураєв – це просто старанна маріонетка, якою управляє дійсно впливова людина, - пише на своїй сторінці в Facebook юрист Михайло Шнайдер, передають Патріоти України.

“Ну а давайте розберемося хто такий сам Євген Мураєв. Як хлопчина з Харківської області став власником телеканалів і підприємств? Як юнак зі Змієва став Народним депутатом? Відповідь дуже проста! Женя Мураєв вдало одружився! На Валерії Тарановій – дочці Олега Таранова! Одного з тіньових господарів Харкова. Засновника «Україно-Сибірської інвестиційної корпорації». Дуже впливової людини в українській політиці 90-х років, наближеного до Кучми!”, – зазначив Шнайдер.

За його словами, саме Таранов звів юного Мураєва з потрібними людьми. Починаючи від Добкіна і закінчуючи Азаровим, що забезпечило молодій людині небувалий кар’єрний ріст.

“Таранов на початку 2000-х років остаточно пішов в тінь, поклавши на свого зятя всі публічні функції. Так що Євген Мураєв – це просто старанна маріонетка, якою управляє дійсно впливовий Олег Таранов. Він зараз, до речі, проживає в Москві”, – додав юрист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...