Головне маневри: "Трамп намагається використовувати цю зустріч як громовідвід," - дипломат (відео)

Президент США Дональд Трамп використовував зустріч зі своїм українським колегою Петром Порошенком як громовідвід, оскільки щодо американського лідера проводиться розслідування за підозрою у співпраці з Росією.

Олександр Хара

Про це в ефірі "Обозреватель.LIVE" заявив дипломат, директор департаменту міжнародних відносин фонду "Майдан закордонний справ" Олександр Хара, передають Патріоти України.

"Трамп намагається використовувати цю зустріч як громовідвід. Ми знаємо, що йде розслідування його зв'язків і зв'язків його передвиборної команди з росіянами", - сказав експерт.

За його словами, ця тема дуже гостра й обіцяє великі проблеми президенту Сполучених Штатів у контексті потужної команди, яку збирає директор ФБР Роберт Мюллер.

Хара наголосив, що Мюллер "проводить розслідування не просто щодо зв'язків як таких, а фінансових зв'язків з російським бізнесом і наближеними до Путіна людьми. У Росії вільного бізнесу немає, все пов'язано з Кремлем", - додав він.

Експерт також сказав, що ця зустріч була необхідна як Трампу, так і Порошенку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...