Головне, щоб "чинно и благородно": Захід буде намагатись, щоб розвал Російської Федерації проходив мирним шляхом

Сподівання російських еліт, що світові потуги за будь-яку ціну зберігти РФ існування - помилкові. Адже ядерну загрозу під час процесу розпаду можна взяти під зовнішній контроль.

Петро Копка

Таку думку колишній в.о. начальника Головного управління розвідки Служби безпеки України Петро Копка висловив в авторській програмі Дмитра Гордона на телеканалі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Захід уже звик після 1991 року, що він розвивається економічно, і в основу будь-якого рішення лягали економічні та фінансові питання. Відійшла в сторону військова проблематика. Чому Європа зараз в такому розібраному військовому стані? Тому що ніхто не звертав уваги. Ті два відсотки, які повинні були виділяти зі свого бюджету на розвиток збройних сил, - цього ніхто не робив", - говорить він.

За словами Копки, суспільство знову знаходиться під загрозою "холодної, а може бути, і гарячої війни, тому що ще невідомо, чим закінчаться навчання "Захід-2017".

"Заходу вигідно так, щоб менше приносити йому якийсь неспокій. Якщо вона (РФ - ред.) розпадеться спокійно - це влаштує", - вважає колишній розвідник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...