Головний секрет їхньої "наддержави": "Єдине, що може Росія, – робити гидоту сусіднім державам", - Латиніна

На відміну від України та Грузії, які виявилися слабкими країнами, "напаскудити" таким сильним демократіям, як США та Франція, Росія не може.

Юлія Латиніна

Росія – країна, влада якої не котирується за кордоном. Про це в ефірі програми "Код доступа" на радіо "Эхо Москвы" сказала російська письменниця й публіцист Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

"Єдине, що може Росія, – вона справді може кидати палиці в колеса сусіднім державам, вона може робити їм гидоту. Але вона цю гидоту робить лише у слабких країнах. Це правда, що у слабких країнах цю гидоту вдається робити", – заявила вона.

Латиніна навела приклад Грузії, якій Росія "безкорисливо зробила гидоту", домігшись того, що Михайло Саакашвілі припинив бути грузинським президентом.

"Те саме стосується України. Так, у сенсі гидоти віртуозна гидота – Донбас. Супер, чи не так? Улаштували на території сусідньої країни Хамас, єхидно посміхаємося й кажемо, що там воюють трактористи й комбайнери. Дуже добре. А які дивіденди, власне, Росія отримала з того, що на Донбасі з'явилась ось ця Палестина? Мінусові дивіденди полягають у тому, що Росія втратила український ринок узагалі й Україну як культуру", – сказала вона.

На думку російського публіциста, втрата українського ринку для російських компаній стала більшою втратою, ніж придбання Криму.

"Україні ми влаштували гидоту, як і Грузії, тому що вони виявилися слабкими країнами. Проте, як показує досвід, коли йдеться про сильні демократії, коли йдеться про Америку, коли йдеться про Францію, то там ми по-справжньому навіть і напаскудити не можемо", – заявила Латиніна.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...