Головою об парту та шафу: Одеситка побила школяра у класі і втекла

Мешканка Одеси прийшла у школу до сина і побила його однокласника. Спочатку вона вдарила хлопчика головою об парту, а потім схопила за шию і вдарила його дверима шафи.

Про це розповіли у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

– Жінка підійшла до 11-річного хлопчика і на очах у інших дітей вдарила його головою об парту. Від удару неповнолітній впав, але це не зупинило порушницю. Вона підняла п’ятикласника за шию і штовхнула в бік шафи. Після цього вона кілька разів ударила дитину дверима шафи і вийшла з класу, – повідомили в поліції.

Жінка таким чином вирішила заступитися за сина після конфлікту хлопчика з однокласником.

Вчителька в цей час була в їдальні з частиною дітей. У поліції кваліфікували інцидент як нанесення легких тілесних ушкоджень. Жінці загрожує штраф, громадські або виправні роботи.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...