Гонтарєва міняє професію: Чим вирішила зайнятися екс-глава НБУ

Колишня голова Національного банку Валерія Гонтарєва починає новий проект - онлайн-майданчик, що сполучає пацієнтів та лікарів.

Компанія називається "Медікіт". Сама Гонтарева не стала розповідати про деталі проекту, передають Патріоти України.

На сайті "Медікіт" зазначено, що місія компанії - "створити екосистему діджитал медицини, яка забезпечить комунікацію між учасниками, стандартизацію процесів, накопичення і систематизацію інформації в єдиному місці".

Компанія буде пропонувати пацієнтам миттєву онлайн-консультацію лікарів, а також виклик лікаря додому через інтернет. Лікарям обіцяють додатковий дохід 24/7 з оплатою кожної телеконсультації. Як саме це відбуватиметься і хто зможе зареєструватися на майданчику, "Медікіт" не пояснює. Публічна презентація платформи намічена на листопад 2018 року, відзначається на її сайті.

Юридично Гонтарева не має відношення до проекту. У компанії "Медікіт" два засновника - її син Антон Гонтарев та Світлана Кириченко, яка працювала в структурах компанії ICU з 2008 по 2010 рік. Гонтарева продала Костянтину Стеценку і Макарові Пасенюку свою частку в ICU перед призначенням в Нацбанк в 2014 році.

Антон Гонтарев та Кириченко інвестували в статутний капітал "Медікіт" по 5 млн гривень. Сама компанія зареєстрована 12 січня 2018 року. Кириченко відмовилася говорити про свою участь в компанії. У ICU повідомили, що не мають до проекту жодного відношення.

Директором "Meдiкiт" з 14 квітня 2018 року значиться Руслан Кравець - колишній заступник директора Департаменту стратегії та реформування НБУ. "Концептуально це медичний маркетплейс по типу Airbnb або Olx, - розповів Кравець. - Зараз відбувається розробка IT-складової, про технічні деталі, таких як оплата послуг, говорити поки рано".

Він також розповів, що Гонтарева може очолити наглядову раду компанії. "Сподіваємося, що вона очолить наглядову раду компанії", - повідомив Кравець.

Джерело: LIGA.net
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...