Горе-матір тягла місячне немовля по піску, а потім просто кинула на пляжі

В Одесі поліція розшукує жінку, яка викинула немовля на пляжі Отрада.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Одеси, передають Патріоти України.

Виклик надійшов близько 17.00 28 серпня про те, що на пляжі Отрада знаходиться кинуте немовля. "За лічені хвилини інспектори відреагували на виклик. На місці патрульні побачили жінку, яка тримала дитину на руках. Заявниця розповіла, що невідома жінка йшла пляжем і тягнула немовля по піску, тримаючи за одну ручку. Небайдужа громадянка стала на захист дитини та не дала продовжувати протиправні дії. Тоді мати покинула місячного сина і пішла у невідомому напрямку", – повідомили у прес-службі.

На місце події відразу викликали швидку. Поліція висловили подяку жінці, яка врятувала дитину, проявивши громадянську позицію.

Дитину оглянули медичні працівники – її життю і здоров’ю нічого не загрожує. Надалі немовля, якому на вигляд – до місяця, передадуть до закладу охорони здоров’я. Зараз правоохоронці вживають заходи щодо встановлення особи матері.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...