"Горим. Такая вот стабильность": У Криму спалахнула нова "пекельна" пожежа (фотофакт)

В окупованому Росією Криму під Ялтою в четвер, 16 серпня, спалахнула нова велика пожежа в ущелині Уч-Кош.

Як повідомляється в Facebook на сторінці "МНС Криму", займання сталося близько 15:20. Загорівся ліс недалеко від попереднього місця пожежі, передають Патріоти України.

"Загоряння сталося у важкодоступному скельному місці на гребені хребта, приблизно на площі від 300 до 500 кв. м. Також загоряння супроводжується сильним задимленням. Крім того, гасіння в ущелині ускладнюється сильним вітром", - написано в повідомленні.

Відзначається, що поки що загрози населеним пунктам немає. Пожежні планують взяти місце загоряння в кільце, щоб не допустити його поширення на велику територію до темної пори доби.

"Ялта. Горимо. Така ось стабільність", - написав у Twitter блогер RoksolanaToday&Крим, прикріпивши повідомлення місцевих жителів, які підтвердили, що нова НП сталася не в тому місці, де виникло перше масштабне займання.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...