"Господарі життя": П'яна водійка за кермом позашляховика плювалася, провокувала бійку, лаялася і порвала адмінпротокол, - поліція

У Солом'янському районі Києва поліцейські затримали п'яну жінку, яка за кермом автомобіля Range Rover Sport урізалася в кілька припаркованих авто та зникла з місця події.

Затримана винуватиця ДТП практично не могла говорити  Фото: Патрульна поліція України / Facebook

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції у Facebook, передають Патріоти України.

"Поліцейські виявили автомобіль на вулиці Георгія Кирпи. Водій, коли побачила патруль, на очах у поліцейських розвернулася через дві суцільні смуги руху й поїхала геть. Почалося переслідування. На вулиці Кудряшова жінка зупинилася сама", – розповіли поліцейські.

Вони зазначили, що водій автомобіля мала ознаки алкогольного сп'яніння і "практично не могла говорити", проте від проходження огляду на стан сп'яніння відмовилася.

"На неї склали протокол... Тоді вона розійшлася: плювалася, провокувала бійку з нами, лаялася. На довершення всього порушниця примудрилася порвати адмінпротокол", – розповів один із патрульних.

Жінку затримали та доправили до Солом'янського відділення поліції, а її автомобіль доставили на штрафмайданчик.

На порушницю склали адміністративні матеріали за статтями "керування автомобілем у стані сп'яніння", "залишення місця ДТП", "дрібне хуліганство", "злісна непокора розпорядженню або вимозі міліціонера" й "порушення ПДР".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...