Господарці на замітку: Простий рецепт ідеальної закуски на зиму
Просто неможливо обійти стороною таку ласу страву домашньої кухні, як квашені помідорчики. Ця чудова закуска традиційно наша і, до речі, жодне застілля без неї теж не обходиться.

Квашені помідори в домашніх умовах готуються зовсім нескладно, передають Патріоти України.
Щоб приготувати квашені помідори вдома, вам знадобляться:
- помідори;
- кріп;
- корінь хрону;
- часник;
- лавровий лист (по одній штуці на кожен літр каструлі);
- перець горошком чорний і духмяний (по горошині кожного виду перцю на 1 літр каструлі);
- листя чорної смородини;
- гіркий перець;
- сіль з розрахунку 2 ст. ложки на 1 л води.
Покроковий рецепт приготування:
- Отже, на дно найбільшої каструлі, що є в домі, кладемо кріп, хрон, часник і спеції.
- Далі викладаємо помідори.
- Зверху потрібний ще лавровий листок, листя чорної смородини, а закриваємо все це листям хрону.
- Готуємо розсол, розчинивши у окропі сіль.
- Квашені помідори за рецептом приготування заливаємо охололим розсолом. Розсолу витрачається приблизно половина об'єма каструлі.
- Накриваємо марлею. Майте на увазі, на ній збиратиметься цвіль, тому її доведеться періодично міняти. Зверху потрібно також покласти тарілку як вантаж.
- Накриваємо кришкою і виставляємо на балкон.
- Квашеними помідорами можна буде ласувати вже за місяць-півтора.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Інші публікації автора
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...