Вареники - це надзвичайно смачне і досить просте в приготуванні блюдо, яке займає почесне місце у багатьох кухнях світу.
Родзинка вареників в тому, що їх можна готувати практично з будь-якою начинкою: картоплею, капустою, вишнями, сиром, а так само даний рецепт тесту цілком підійде для ліплення пельменів, передають Патріоти України.
Жоден вареник або пельмень не розвариться при варінні. Гарантуємо!
Інгредієнти:
- борошно 400 м
- вода гаряча 250 мл.
- олія соняшникова 2 ст. л.
- сіль 0,5 ч.л.
- сир 500 г.
- цукор 2 ст. л.
- ванілін
Приготування:
- У борошно додаємо сіль, поступово вводимо дуже гарячу воду і добре розмішуємо, потім додаємо олію і замішуємо тісто. Перекладаємо на стіл і замішуємо ще близько 3 хв. Залишаємо на 15 хв полежати.
- У сир додаємо цукор, ванілін і добре розмішуємо.
- Ділимо тісто на дві - три частини і тонко розгортаємо, склянкою видавлюємо кружечки і в кожен крежок кладемо по чайній ложці сиру, формуємо вареник. Відварюємо в киплячій воді близько трьох хвилин.
Подаємо з вершковим маслом або сметаною. Смачного!!!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...