Господині на замітку: Вареники з сиром, або Найкраще тісто для вареників і пельменів

Вареники - це надзвичайно смачне і досить просте в приготуванні блюдо, яке займає почесне місце у багатьох кухнях світу.

Родзинка вареників в тому, що їх можна готувати практично з будь-якою начинкою: картоплею, капустою, вишнями, сиром, а так само даний рецепт тесту цілком підійде для ліплення пельменів, передають Патріоти України.

Жоден вареник або пельмень не розвариться при варінні. Гарантуємо!

Інгредієнти:
  • борошно 400 м
  • вода гаряча 250 мл.
  • олія соняшникова 2 ст. л.
  • сіль 0,5 ч.л.
  • сир 500 г.
  • цукор 2 ст. л.
  • ванілін

Приготування:

  1. У борошно додаємо сіль, поступово вводимо дуже гарячу воду і добре розмішуємо, потім додаємо олію і замішуємо тісто. Перекладаємо на стіл і замішуємо ще близько 3 хв. Залишаємо на 15 хв полежати.
  2. У сир додаємо цукор, ванілін і добре розмішуємо.
  3. Ділимо тісто на дві - три частини і тонко розгортаємо, склянкою видавлюємо кружечки і в кожен крежок кладемо по чайній ложці сиру, формуємо вареник. Відварюємо в киплячій воді близько трьох хвилин.
Подаємо з вершковим маслом або сметаною. Смачного!!!
Джерело: Шеф-повар
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...