Готували провокацію, як у Солсбері: Стало відомо про плани російських "дипломатів" у США

За даними американських ЗМІ, з США дуже вчасно вислали так званих російських дипломатів. Так як вони, ймовірно, стежили за рядом громадян, щоб зробити проти них провокації, схожі на отруєння Скрипаля в Солсбері (Великобританія).

Представники російських спецслужб під дипломатичним прикриттям, вислані в минулому місяці з США в рамках санкцій через отруєння Сергія Скрипаля, ймовірно, займалися стеженням за колишніми росіянами, щоб за наказом уряду Росії дістатися до них, як це було в Солсбері, повідомив в середу центральний американський телеканал CNN з посиланням на джерела в адміністрації США, передають Патріоти України.

"Серед десятків російських дипломатів, висланих в минулому місяці з США, були люди, підозрювані в шпигунській діяльності, які, на переконання американських правоохоронних і розвідувальних органів, стежили за іммігрантами з Росії та їхніми родинами, які переселилися в США", - наголошується в публікації.
При цьому підкреслюється, що в одному з випадків російські шпигуни здійснювали стеження за особою, яка не тільки знаходилася під програмою захисту ЦРУ, а й мала змінені паспортні дані. Цей та інші подібні до нього епізоди викликали сильну стурбованість у американській розвідці, що Кремль міг проводити підготовку до нападу на людей, яких російська влада класифікувала, як зрадників, і / або ворогів.

ЦРУ і Білий дім відмовилися давати офіційні коментарі з приводу публікації новинарного каналу. Так само на запит не відповіло і Посольство Росії в США.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...