ГПУ зацікавилася ще одним екс-регіоналом

Генеральна прокуратура України розслідує можливе ухилення від сплати податків позафракційним народним депутатом Євгеном Мураєвим, який раніше був членом "Партії регіонів".

Євген Мураєв

Це випливає з матеріалів Печерського районного суду Києва, ппередають Патріоти України.

Як йдеться у документах, досудове слідство встановило, що Мураєв подав до НАЗК електронну декларацію за 2015 рік, в якій вказав, що має готівкою 2 мільйони доларів, 1 мільйон євро та 18,5 мільйонів гривень. А вартість його задекларованого автомобіля становить 960 тисяч гривень.

Водночас, за даними Державної фіскальної служби, доходи Мураєва за 2007-2015 роки становили лише 1 751 957 гривень.

Печерський суд задовольнив клопотання прокурора і призначив позапланову документальну перевірку Мураєва з питань дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства за період з 1998 по 2016 роки.

Перевірку мають провести співробітники ДФС.

Згідно з даними електронної декларації за 2015 рік позафракційний нардеп Євген Мураєв задекларував 18,5 мільйонів гривень, 2 мільйони доларів та 1 мільйон євро готівкою, а також 877 одиниць техніки та обладнання (телекомунікаційний комплекс) вартістю 24 671 138 гривень.

Мураєва називають власником телеканалу NewsOne. Також він очолює партію "За життя".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...