Гра по розподілу ресурсів всередині кланів: Що стоїть за демаршем глави Чечні (відео)

Скандальну заяву глави Чечні Рамзана Кадирова по позиції Росії щодо ситуації в М'янмі не варто розглядати як конфлікт з главою Кремля Володимиром Путіним.
Рамзан Кадиров

Про це в ефірі Обоз.LIVE заявив російський економіст, екс-співробітник Адміністрації президента РФ і опозиційний політичний діяч Дмитро Некрасов, передають Патріоти України.

"Це не перший випадок. Тут же треба розуміти, що не можна лаяти Путіна, але можна лаяти позицію там МЗС, все, що завгодно. Він же ніколи не висловлював нічого негативного по відношенню безпосередньо особисто до Володимира Володимировича Путіна. Він і до цього, була історія, що назвав якихось прокурорів шайтанами теж. Тобто, це нормальна внутрішньополітична кухня", - вважає Некрасов.

За його словами, така ситуація виникала і раніше.

"Той же Рамзан Кадиров часто використовується нашою зовнішньою політикою. Він може бути крайнім яструбом з питань України або якихось ще. Той факт, що його позиція може бути набагато жорсткішою або відрізнятися від офіційної позиції МЗС, тут нічого нового немає. Таке вже було", - зазначив він.

При цьому Некрасов підкреслив, що саму заяву не варто сприймати як демонстрацію сил проти офіційної Москви.

"Зараз придумують контекст, якого немає. Що типу Рамзан почав грати проти країни - ні. Він неодноразово якусь пробу сил влаштовував з різними відомствами, починаючи від ФСБ і закінчуючи якимись ще. Грубо кажучи, у нього постійно йде якась внутрішньокланова боротьба. Не треба це сприймати як демонстрацію сил проти умовного Путіна і центральної влади взагалі. Це скоріше гра по розподілу ресурсів всередині кланів, ніж демонстрація Кадировим своїх амбіцій", - підсумував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...