"Гра престолів" по-українськи: Журналісти перевтілили українських політиків в героїв популярного серіалу (відео)

"Телевізійна служба новин" перетворила українських політиків в героїв популярного серіалу "Гра престолів".

Відео опубліковано на Facebook-сторінці ТСН, передають Патріоти України.

Серед "персонажів" переробленого трейлера до сьомого сезону серіалу можна впізнати лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, генпрокурора Юрія Луценка, позафракційного нардепа Надію Савченко, президента Петра Порошенка, прем'єра Володимира Гройсмана, лідера Радикальної партії Олега Ляшка, секретаря РНБО Олександра Турчинова і російського президента Володимира Путіна.

"Гра престолів" - один з найдорожчих і популярних серіалів сучасності. Його трансляція почалася в 2011 році. В основу ліг цикл романів в жанрі фентезі американського письменника Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...